24 Pc D Sub Touch Screen s Tables Pcap Touch Screen Monitor

$170.00
1-9 Pieces
$166.00
>=10 Pieces
Min. Order
1 Piece
GET LATEST PRICE ON APP
Choose your specifications
Company Information

Dongguan Intelkiosk Electronic Technology Co., Ltd.

CN Manufacturer
Response Time
<24h
Response Rate:
72%
Transactions
---
4 Years Paid Supplier Gold Supplier Onsite Check Trade Assurance
Learn More

Quick Details

Port: SHENZHEN AIR PORT for shipping Touch screen Monitor to you
Payment Terms: L/C,T/T,MoneyGram
Supply Ability: 400000 Piece/Pieces per Month
Products Status: Stock
Screen Size: 20&quot;
Type: Infrared
Interface Type: D-Sub,DVI,USB
Resolution: 1600 x 1200
Brand Name: cjtouch
Place of Origin: Guangdong China
Product name: Pcap Touch Screen Monitor
Size: 8&quot;-115&quot;
Touch points: 1-10
Application: ATM.POS.Open Frame Machine ...etc
Warranty: 3 Years
Certificates: CE/FCC/RoHs/ISO9001/ISO14001
Interface: USB/RS485/RS232/RS422/SD Card/ Ethernet
Touch Screen: capactive Multi Touch Screen
Brightness: 250cd-1000cd/m2
Viewing Angle (H/V): 80 /80 /80 /80 (R/L/U/D)
Packaging Detail: PP BAG+FOAM+CARTON+ADHESIVE TAPE FASTEN for packing this Touchscreen Monitor. .

Interactive screen Pcap Touch Screen Monitor

 

 

We are manufacurer of PPcap Touch Screen Monitor, IR, PCAP Capacitive, resistive, saw intelligent touch screen panel, touchscreen monitor, touch screen computer size from 7" to 110", our product are widely applied in cash register, elevater, pos, hospital self service terminal, game machine , coffee table, dashboard,  kiosk, digital signage etc.  As long as you need interactive touch product, we alway have perfect model to meet your need. Welcome to click here to email us to get the quotation.

 

 

 

capcitive-MONITOR_01.jpgcapcitive-MONITOR_02.jpg

Specification of Pcap Touch Screen Monitor:

 

Luminance(cd/m2):250-1000 (option)
Resolution: 800×600 - 4K (option)
Size(inch):8"-115" (option)
Install: side fixed / Vesa mount (option)
Anti vandel function: Yes
Anti dust function: yes
Anti sunlight glare function: (option)
Anti wanter IP65 function: Yes
Multi touch points: 1 point - 40 point (option)

 

 

 

capcitive-MONITOR (3).jpgcapcitive-MONITOR (4).jpgcapcitive-MONITOR (5).jpgcapcitive-MONITOR (6).jpgcapcitive-MONITOR (7).jpgcapcitive-MONITOR (8).jpgcapcitive-MONITOR (9).jpgcapcitive-MONITOR (10).jpgcapcitive-MONITOR (11).jpgcapcitive-MONITOR (12).jpgcapcitive-MONITOR (13).jpg

 

 

 

You may have follow questions:


1.what size inch of touchscreen monitor do you have?
Answer: we have touch screen monitor inch from 8" to 115".

 

2.What type touch scren monitor do you have?
Answer: we have IR infrared, PCAP Capacitive, resistive, saw touch screen monitor for your option.

 

3.Can your touchscreen monitor work in ourdoor?
Answer: Yes, we not only have indoor touchscreen monitor, but also have outdoor touch screen monitor.

 

4. Do you have waterproof monitor?
Answer: Yes, we have IP65 water proof touch screen monitor.

 

5. Can your Pcap Touch Screen Monitor monitor anti vandal?
Answer: Yes, we have tempered and enhance glass touch monitor, which is anti vandal.

 

6. Can your touch monitor veiw clear undersunlight?
Answer: Yes, we have anti glare touchscreen monitor, which can view clear under sunlight.

 

7. Do you have high brightness Pcap Touch Screen Monitor?
Answer: Yes, we have Pcap Touch Screen Monitor Luminance from 250cd/m2 to 1000cd/m2.

 

8. Can your Pcap Touch Screen Monitor install on Vesa mount?

Answer:Yes, our monitor not only have sides hole for side fixed, but also with back hole for Vesa mount installed.

 

9. How many touch point do your touch monitor have?

Answer:We can make touch screen monitor rom 1 touch point. fto 40 touch points f.

 

9.What is your leadtime of Pcap Touch Screen Monitor?
Answer: Sample 3workdays, 10pcs to 100pcs 15days.

 

10.What is your payment tern?
Answer: T/T, PAYPAL, ALIPAY, L/C etc.

 

If you have more other confuse question About Pcap Touch Screen Monitor, click here email to us, we would reply you within 24 hours.

 

 

 

As an exporting manufacturer of Pcap Touch Screen Monitor, touch screen mornitor and touchscreen computer for over ten years, we only can make our perfect quality Pcap Touch Screen Monitor for you, but also we know export trade better. So Come to work with us, you would save a lot of time.