Ready to Ship
Fast dispatch
In stock
Note: Always contact your supplier to determine if the coronavirus (COVID-19) will affect your order.

12 months quality guarantee on line hot sales style auto tire air repair tools tire pressure gauge

$20.00
1-499 Pieces
$12.00
500-2999 Pieces
$11.00
3000-9999 Pieces
$10.00
>=10000 Pieces
Min. Order
1 Piece
 Featured Supplier of March Expo 2020
Choose your specifications
Company Information

Dongguan Kagen Electrical And Mechanical Equipment Co., Ltd.

CN Manufacturer
Response Time
<24h
Response Rate:
82.6%
Transactions
US$ 20,000+
3 Years Paid Supplier Gold Supplier Onsite Check Trade Assurance
Learn More

Quick Details

Place of Origin: Guangdong China
Brand Name: U-NAI
Model Number: UN-9703D
Type: Digital
Voltage: NO
Certification: CE
Warranty: 12 Months
Product name: auto tire air repair tools tire pressure gauge
Material of Handle: nylon
hose material: PVC
material of mouth of gauge: copper
material of dash board: iron+copper+silicion
hose size: 11.7 inch (30 cm)
Selling Units: Single item
Single package size: 35X25X10 cm
Single gross weight: 1.3 KG
Package Type: auto tire air repair tools tire pressure gauge inner packing :blister or color box out packing :stardard export carton

1 (1).jpg

 

12 months quality guarantee on line hot sales style auto tire air repair tools tire pressure gauge

1.Used for air inflation of a variety of tires.
2.LCD display for easy reading
3.night version light for use in the dark
4.Calibrated 0-18kg/cm2,10-255PSI,0- 18BAR,0-1800KPA in 0.5PSI increments
5.2*1.5v AAA batteries included
1-29.jpg
 
 
Packaging & Shipping

15.jpg

 

 

 

 

Hot Sales Products
Main Products
1 (7).jpg1 (8).jpg1 (9).jpg1 (10).jpg1 (11).jpg


1 (13).jpg1.Question : Are you a factory or trading company ? 
Answer: We are an SGS recognized OEM/ODM manufacturer factory with export license. We have an outstanding and experienced team made up of "A" player who have a passion for doing something great to create more value for customers world-wide.
 
 2.Question:Are you an experienced company?

Answer:Yes, we have more than 10 years manufacturing and sales experience in this field.And our employee in international trade dept. is also with more than 5 years experience, so we can provide very good service to our customer.

3. Question :  Why choose cooperate with us ?  
Answer :      -- Right people, Right product, Right price ;
                -- Company-wide customer awareness ;
                -- Reliable Quality and All components from world reliable suppliers ;
                -- Cost-effective export infrastructure and total supply chain management ;
 

4. Question : Where is your factory located ?  How can I visit there ?    
Answer: With an ISO90001 certified factory located in Dong Keng Town,Dong guan city , Guang dong Province , P.R. China . It takes about 1 hour from Guang zhou railway station by train.  Welcome to visit us. 
 

5. Question :  May i ask for a sample ?
Answer :  Sure,sample is available ,but should be at the buyers shipping cost 


6. Question : How does your factory do regarding quality control ? 
Answer : Assuring Quality is our dignity and quality control engineers specially be responsible for quality checking in each process such as Incoming Quality Control , In Process Quality Control , Outgoing Quality Control , Environment Control, Product Trace ability System , Internal Audits & Calibration, Equipment Control & Maintenance , Control of Non-Conforming Materials and etc.

 7.Question:How to do business with you ?

Answer: send enquiry----quote price--confirm product detail and price------sign contract----arrange deposit-----start production----confirm production sample------start mass production-----send product picture and packing picture------after confirmation arrange shipment-----pay balance payment-send documents---receive cargo and confirm quality

 

 

8.Question:How long you need to finish production if we place an order ?

Answer:Our regular delivery time is 20 days after deposit, but to some urgent order, we can make it shorter time such as 10 days.

 

9.Question:What trades term you accept?

Answer: EXW,FOB,CIF ,DDU,DDP,as long as seller and buyer make an agreement on that

 

10.Question:What payment term you use in trade?

Answer:we use TT,L/C,Western union,paypal ,Alipay and other related payment term

1 (12).jpg
 
;