Ready to Ship
Fast dispatch
In stock
$1.03
$1.15
Min. Order : 2 Pieces
10% OFF

5V 2A European standard USB charger GS CE RoHS certification smart phone charger EU high quality Eco-friendly Fireproof charger

Note: Please be cautious and check with your supplier if this product is for virus protection purposes and if the coronavirus (COVID-19) will affect your order.
Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Usage: Applicable to digital products and home appliances
Place of Origin: Guangdong China
Output Power: 10W
Use: Mobile Phone
Port: 1 x USB
Color: Black White
Material: PC Fireproof Material
Model Number: GA-0502000
Certification: GS/CE/Rohs
Brand Name: GAT
Function: qc1.0
Type: Electric
Input: AC 100-240V 50/60Hz
Output: 5V 2A
Input voltage and current: 100-240V/0.45A
Is LED Lamp Illumination: No
output voltage and current: 5V/2A
Protection: Short Circuit Protection,ovp,OTP,OLP,ocp,Other,Low Tension,Over-charging,Overcurrent,Overvoltage
Certificate: GS CE ROHS
Packaging Detail: In order to deliver the product intact to your hands, we have used a more robust packaging method. Each product is packed in separate protective bags. There are five separate small boxes in each big box and 100 products in each small box.
Selling Units: Single item
Single package size: 8.3X3.55X2.4 cm
Single gross weight: 0.039 KG
Package Preview: https://sc01.alicdn.com/kf/He3490af06375476d9f4847133523778c0.jpg_640x640.jpg
Huizhou Guoaotong Technology Co., Ltd.
Supplier
CN
Manufacturer
92.9%
Response Rate
97.4%
On-time delivery rate
US$ 60,000+
117
Transactions
-
Employees
-
R&D staffs
-
Patents
Visit Store

2--2020_012--2020_022AGS()_012AGS()_022AGS()_032AGS()_042AGS()_052AGS()_06()2A()--2020_01()--2020_02()--2020_03

         
         

 

 

 

 

 

Q1 : Are you a Factory or trading company?

Answer : We are a factory with factories in Shenzhen and Huizhou.


Q2 : Do you offer the samples for testing?

Answer : Yes, No more than three samples are free, but the express delivery fee needs to be paid by you.


Q3 : What’s your MOQ?

Answer : We have not MOQ,1000pcs if OEM order.


Q4 : OEM and ODM are available?

Answer : Yes, we accept customized products.


Q5 : What is our warranty service?

Answer : For all products we sell have 24 months warranty.


Q6 : Do you have any certifications for your products?

Answer : Yes,we have UL, FCC, CE, RoHS, KC, TUV GS, PSE, CCC certifications.


Q7 : What’s your payment item?

Answer : Our standard payment is T/T in advance, Paypal and Westerm Union.