$18.50
Min. Order : 300 Pieces
$17.80
500-999 Pieces
$16.80
>=1000 Pieces

46 INCH Compound bow case Bow holder bag Padded Soft Compound Bow Case Archery Bag

Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Port: XIAMEN
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union,MoneyGram
Supply Ability: 10000 Piece/Pieces per Month
Place of Origin: Fujian China
Use: Archery
Sample: Available
Size: 46*16*3 inches
Color: Brown/Camo or customized
Material: 600D polyester
Model Number: #917-B
MOQ: 300pcs
Weight: 2.3KG
Logo: Customized Logo
Brand Name: Bucks Luggage
Type: Bow & Arrow Set
Foam: PE Foam&Sponage
Product name: Compound bow case
Lining: Velvet
Packaging Detail: Packing: Inner Poly Bag And Outer Carton Or Customized. Carton size: 10*50*32CM/5 PCS Carton N.W.: 11 kg Carton G.W.: 12 kg
Xiamen Bucks Outdoor Products Co., Ltd.
Gold Supplier
CN
Manufacturer
90%
Response Rate
75.0%
On-time delivery rate
-
-
Transactions
Visit Store
*Products name
Comound bow case
*Size
46*16*3 inches
*Item NO.
#917-B
*Main Material
600D polyester+10mm EPE foam+Velvet with 5mm sponge
*Weight
2.1 kg
*MOQ
300 PCS
*Packing
Inner Poly Bag And Outer Carton Or Customized.
*Carton size:
118*50*32CM/5 PCS
*Description
Fit bows up to 46 inch ATA
Made of high quality polyester
10mm thick foam padded
Adjustable shoulder straps
Comfortable carry handle
3 front accessories pocket
1 arrow box
Velvet linings
Integrated padded divider
Muzzle and stock pockets
Internal rifle tie-down system
Holds two full size 42" rifles
*LOGO:
Accept customized logo
*Sample:
Sample available, sample time around 5-7 days
Question1: What's your main products?
Answer: We are professional manufacturer of Hunting, Archery, Tactical and Fishing products.
Our main products:
Gun bag | Hunting bag | Bow case | Quiver | Target | Recurve backpack | Crossbow case | Tactical rifle case | Tactical backpack | Pistol Rug | Fishing bag and other outdoor & sports bag.

Question 2: Are you factory or trading company?
Answer: We have our own factory, located in Xiamen City,, Fujian Province.

Question 3: Can you do OEM project?
Answer: Yes, OEM service is available.

Question 4: What's your MOQ?
Answer: OEM order MOQ is 500 pcs as usual. But we can accept lower quantity for trial order.

Question 5: Can you provide samples?
Answer: Yes, samples are available. Sample time 5-7 days as usual.

Question 6: How long is your production lead time?
Answer: 30-45 days usually. But the exact date affected by order quantities, material etc.

Question 7: What's your payment term?
Answer: T/T. 30% deposit in advance, 70% balance upon B/L copy.

Question 8: How can you protect my designs and my brands?
Answer: We won't display your designs and brands to other customers, and won't display them
in the internet, exhibition, sample room etc, and we can sign a confidentiality and non-disclosure agreement with you and our sub-contractors.

Question 9: How about the shipping?
Answer: DDU service is provided if needed. Can ship by sea, by air, by Express, by train etc.
Can consult with our cooperative forwarders to get more helps.