1500mm Axis Height Adjustable Hydraulic Electrical Cable Drum Stand

$423.00 - $800.00
Min. Order
1 Set
GET LATEST PRICE ON APP
Company Information

Xianheng International Science&Technology Co., Ltd.

CN Manufacturer, Trading Company
Response Time
<24h
Response Rate:
91.3%
Transactions
US$ 60,000+
2 Years Paid Supplier Supplier Trade Assurance
Learn More

Quick Details

Port: Shanghai/Ningbo
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union,Paypal
Supply Ability: 500 Set/Sets per Month
Place of Origin: Zhejiang China
Brand Name: BETE
Model Number: SBT-10
Usage: Multifunctional
Product Name: Cable Drum Stan
Model Number: SBT-10
Weight: 160kg
Package: Paper Carton
Factory: China
Max. axis height: 1500mm
Rated Load: 100KN
Packaging Detail: Steel case with paper carton outside.

1500mm Axis Height Adjustable Hydraulic Cable Drum Stand

 

Model

Max axis height

Rated load

Weight

SBT-5

1300mm

50KN

100kg

SBT-10

1500mm

100KN

160kg

SBT-20

1800mm

200KN

600kg

 

 

SBT-10.png

 

 

 

6.jpg

 

            Production

.jpg

International Exhibitions

.jpgQuestions & Answers

1.     How about the payment terms? 

Answer: We accept 30% T/T in advance, 70% balance before the delivery. Other terms like O/A and L/C also available, we can discuss in details.

 

2.     How do you guarantee your quality?

Answer: Firstly, quality test in every process. We produce most components by ourselves, started from cutting raw material, machining roughly in the first step, casting, forging, punching, heat treatment, finish machining, painting, assembling and finally packing, we will spot check for each step.

Secondly, we collect all comments on our products from customers in time, then improve quality all the time.

 

3.     Is the whole working procedure finished by your workshop?

Answer: 90% procedures are finished in our workshop, so we can control strictly the quality of components and finished products. Surface color treatment is done outside but we check each batch incoming materials.

 

4.     How about your delivery time and stock status?

Answer: We have stock for our best-selling products and most models, so we can shorten delivery time to 3 days and even 1 day after order confirmation.

 

5.     How long is your warranty period?

Answer: Standard warranty period is 12 months.

 

6.     Can you provide OEM service and have our own logo on products?

Answer: Yes, we work on OEM orders. That's ok to have your own logo on the products. Please contact us with details before placing order.

 

7.     How about the packing and shipping?

Answer: Normally, we have plastic carrying case, carton and foam for packaging. If you have any other special requirements, please feel free to let us know.

 

8.     Where is your factory located? Can I visit your factory?

Answer: We are in Hangzhou city, Zhejiang province, east China. We have international airport. 1 hour from Shanghai by train. Very convenient to visit us, and all clients from all over the world are highly welcome.

 

For more information, please scan or contact our sales--24hours available:

.png

Alvin Liu

Whatsapp / Mobile / Wechat: +86-135 1672 8702

Skype: alvin9250

E-mail: exp”at”xianhengguoji.com

Xianheng International Science&Technology Co., Ltd.

Add: No. 27 Xingye Street, Xiacheng Dist., Hangzhou, 310022, China.

Tel: 86-571-88322170

Fax: 86-571-88865359

Web: xianhengtools.en.alibaba.com    www.xianhengintl.cn

 

Welcome to our factory in Hangzhou (the most beautiful city in China):

By air: 30mins from Hangzhou Xiaoshan International Airport

By train: 15mins from Hangzhou East Railway Station

From Shanghai: 1 hour by fast train from Shanghai Hongqiao Railway Station

 

Now, come on and leave your inquiry or send e-mail to me, thanks!

 

Related products:

 

 

;