2018 Swimming Google PC Lens and Frame Liquid Silicone Gasket and Strap for Men Women Adults

$3.99
500-199999 Pieces
$1.99
>=200000 Pieces
Min. Order
500 Pieces
GET LATEST PRICE ON APP
Company Information

PHOENIX INDUSTRIAL CO.

HK Manufacturer
Response Time
<24h
Response Rate:
86.7%
Transactions
---
3 Years Paid Supplier Gold Supplier Onsite Check Trade Assurance
Learn More

Quick Details

Port: Shenzhou Hong Kong port
Supply Ability: 4000 Piece/Pieces per Day
Place of Origin: Guangdong China
Brand Name: OEM
Model Number: JF-1014
Frame Material: PC
Usage: Swimming
Lenses Material: PC
Color : Green Red and Blue
Material: Silicone Swim Goggles
Brand Name: OEM
Feature: Anti-Fog Swim Goggle
Function: Anti UV Anti-fog, Foating,Super Comfortable
Certificate: CE FDA SGS BSCI
Usage: Swimming Googles
MOQ: 500
Delivery Detail: 7-45 days after received the payment
Packaging Detail: Packaging Details:one piece in a case , 96pcs /144 pcs in a carton

2018 Swimming Google PC Lens and Frame Liquid Silicone Gasket and Strap for Men Women Adults

Product Description

 IMG_20180514_192631.jpgIMG_20180514_192646_.jpgIMG_20180514_192654_.jpgIMG_20180514_193002.jpgIMG_20180514_193029_.jpgIMG_20180514_193057_.jpg

Packaging & Shipping
Packaging Details:one piece in a case , 96pcs / 144 pcs in a carton
   
Delivery Time: 7-45 days after received the payment

IMG_4028.jpgIMG_4029.jpgIMG_4147.jpg

-01_.jpg


 

Related Products
Our Services

Question 1: What's the MOQ?

Answer: MOQ is 500pcs, mix colors are accepted.

Question 2: What's the delivery time for sample order?

Answer: Within 7 days after confirmation.

Question 3: What's the delivery time for bulk order?

 

Answer: Normally, 30-45 days.

Question 4: What's the payment terms?

Answer: T/T, Paypal

Question 5: How to pay for the order?

Answer: 70 % deposit first , and pay the balance before shipping.

Question 6: Could you offer samples?

 

Answer: Yes, samples are accepted, but need to charge the sample cost(USD 30 per) and shipping freight . Sample cost can be refund half when you place real order.

Question 7: Is there any warranty for the products?

Answer: Yes, normally 6 months.

Question 8: Q: Are you factory or trade company?

Answer: We are a manufacturer and also have sale office in HK and humen

Question 9: Do you welcome logo print?

Answer : Yes , you can design your own logo.

Question 10: What is your Business Items?

Answer EXW and FOB, CIF

 

Question 11:Do you have any certiicate?

 

Answer :Yes, BSCI,SGS,FDA