PDLC Window tint smart film for rear projection screen rooms partition privacy protection

$110.00 - $130.00
Min. Order
1 Roll
GET LATEST PRICE ON APP
Company Information

Shanghai HoHo Industry Co., Ltd.

CN Manufacturer, Trading Company
Response Time
<24h
Response Rate:
86.7%
Transactions
US$ 2,500,000+
5 Years Paid Supplier Supplier Trade Assurance
Learn More

Quick Details

Port: SHANGHAI PORT
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union,MoneyGram,PAYPAL
Supply Ability: 100000 Roll/Rolls per Week
Type: Logo / Badge
Use: WINDOW GLASS
Material: PET
Size: 1.5M*10m
Place of Origin: Shanghai China
Brand Name: HOHO
Model Number: PDLC
COLOR: Transparen an Opaque
Delivery Detail: 3-5 DAYS
Packaging Detail: CARTON BOXES

If you want Sizes Customed, pls contact with us!!

 

Packing Including:

1.Smart Tint 1pcs 40x40inch ( if change sizes, contact with us)

2.Power Supply 110v (or 220v type, pls tell me your voltage when you order)

3.Controller 1pcs

 electiric window  tint

Here is a link to our Smart Self Adhesive installation video.

https://vimeo.com/smarttints
PDLC Window tint smart film for rear projection screen rooms partition privacy protection

Here is a link to our photo gallery.

https://goo.gl/photos/cterAxpaZr5TFDqu7 

 

Here is a link to our Commercial.

 

https://vimeo.com/smarttints 

 

Smart Tint film applies to any new or existing smooth glass surface. Easily control our switchable film from clear to frosted (opaque) with the controller.

Smart Tint switchable privacy film is private frosted and opaque when powered off and transparent clear when powered on

 

Hotel & Residential

Smart Glass and Film offer a clear and modern solution for privacy in bathrooms, kitchens, room partitions, windows and skylights

with a simple ON – OFF mode switches the glass from being clear (transparent) to frosted (opaque). They can create a sense of space

and bring a feeling of exclusivity as well as high-end technology. Furthermore, Smart glass and film also control over the amount of heat

and light that enters a space and they can block more than 98% of UV which is harmful to body

Office & Conference

The Privacy and soundproof are two essential requirements in any office and conference center for now. We are sure that

Smart glass and film are the best solution for office and conference center acts as an electronic blind providing privacy and security for any glass, window or partition

Projection Screen 

Smart film can be used as a switchable projection screen on a store window for advertising. Smart film is good for rear projection function, when you projected from indoor, people outside of the shop will see showroom etc.

Automotive window

Smart Tints is a ideal solution for automobile application where heat and privacy control is desired. It not only used for

protecting the privacy of residents but also satisfy the privacy protection demand from clients inside.

 

 1.jpg2.jpg3.jpg

 

 

Power Supply+ Controller

 4.jpg5.jpg

 

 

 

10. Product Workshop  

 

 6.jpg7.jpg8.jpg

 

 

 

13.F.A.Q

 

1).Question:  Does your company provide installation services overseas?
 Answer:  NO , We are a material distributor and provide complete DIY kits as well as technical support. As long as the contractor is careful and DOES NOT KINK OR DENT THE MATERIAL OR PULL THE WIRES OUT there should be no issues. Obviously a clean work environment is helpful. 
 2).Question: Does this need to be installed by an electrician?


Answer: NO, We can provide you a complete closed system that is ready to install with a plug, it can be DIY by yourself. If you would like to hire an electrician to achieve your goal that is your own decision. 


3).Question: Can  you cut the film on site....or do you need an absolute measurement from me before the panels are custom made?
Answer: The material is custom manufactured with special laser equipment to ensure straight cuts however you can cut the material if needed to add a logo, trim etc. 
                       

4).Question: Can we install this film on the top half of the glass only? We were thinking we wanted to keep the existing decals in place and install film from the decal up to the top of the panel.   
 Answer:YES - You can install on top half or bottom half only, just be careful for the wiring. 

5).Question: Is the PDLC film energy saving?
Answer:- Yes, It is considered a green product that consumes around 5 watts per sqm.

6).Question: Does it block the UV harmful rays?
ANSWER:YES. It blocks over 98% of the harmful UV rays in both its energized and non-energized state.

7).Question:Can we install this product ourselves?
Answer:YES, we offer complete do it your self kits with practice pieces.
 

8).Question:How long will it take for production and delivery..
Answer: This depends on Material size, total qty order and geographic delivery place.For expedited sample orders, we can ship as fast as 3-7 working days from payment confirmation. If for mass production, it will only last for 7-10 working days approximately. 

 

We are commited to producing the best quality proucts for our clients, Waiting your professional inquiry