$1.75
Min. Order : 500 Pieces
$1.65
1000-4999 Pieces
$1.35
>=5000 Pieces

Fashion pink women leather wallet, latest design waterproof pvc leather ladies purse, pvc ladies clutch purse

Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Payment Terms: L/C,T/T,Western Union,Paypal
Supply Ability: 100000 Piece/Pieces per Month
Usage: Outdoor, Home, and Evening
Place of Origin: Guangdong China
Size: W19xH9.5cm
Lining Material: None
Color: Customized Color
Material: PVC
Gender: Women
Model Number: FAS022
Feature: Eco-friendly,Waterproof
MOQ: 500
Decoration: None
Logo: Accept Customized Logo
Brand Name: Rivta
Product name: women leather wallet, pvc leather ladies purse, ladies clutch purse
Pattern Type: Customized
Style: women leather wallet, ladies clutch purse,pvc leather wallet,Lady
Closure Type: Button
Wallet Length: Long
Main Material: PVC
Certificate: BSCI
Packaging Detail: 43.3X46X31.5cm/160PCS
Rivta Culture Equipment (Shenzhen) Co., Ltd.
Supplier
CN
Manufacturer, Trading Company
94%
Response Rate
97.7%
On-time delivery rate
US$ 540,000+
88
Transactions
11-50
Employees
5-10
R&D staffs
0
Patents
Visit Store
Rivta

.jpg

CBR172_02.jpg

3.jpg

----_02.jpg

custom sevice

Product Name PVC Wallet OEM Service
Material PVC Customized
Certification BSCI As Per Customer's Request
Feature Eco-friendly,Recycled Customized
Usage Travel ,Cosmetics Customized
Logo Processing Printing,Metal Plate LOGO,Debossing,Embossing,Embroidery, etc Customized
Packing 1PC/POLY BAG, Suitable QTY into a Carton Customized
MOQ 500pieces 500 pieces
Productivity 200,000 pcs per month 200,000 pcs per month
Trade Terms EXW or FOB As Per Customer's Request
Sample Lead Time 1-7 Working Days after Payment Received 15-45 Working Days after Payment Received
Sample Policy To be negotiated To be negotiated
Production Lead Time 15 Working Days after Payment Received 25-30 Working Days after Payment Received
Payment Terms To be negotiated To be negotiated
Transportation DHL,TNT,FEDEX,UPS, etc. As Per Customer's Request
Port Shenzhen Yantian or Shekou As Per Customer's Request

CBR172_07.jpg CBR172_10.jpg

Q1:May I have a sample?Can it be free? How soon can I get it?

Answer: Yes, you can. Sample charge is needed but refundable after formal order placed. Sample lead time is 3-10 days depending on different styles.

 

Q2:Can I make my logo on the sample?

Answer: Yes, you can.

 

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?

Answer: Yes, you can. Customization is acceptable.

 

Q4:What is the moq?

Answer: MOQ is from 100pcs to 500pcs depending on different styles.

 

Q5: How long I can get the products?

Answer:Delivery time would be 7 to 45 days after sample approved depending on different styles.

 

Q6:What is the package for products?

Answer: Normally 1pc in one polybag, and proper quantity in one export carton.

Custom package is acceptable.

 

Q7: Are you a manufacturer or trading company?

Answer: We are a manufacturer with more than 20 years experience.

 

Q8:What is the shipping ways?

Answer: Shipping ways could be by air,by sea according to your requirementYour order would be packed and shipped safely by our professional freight forwarder or your own freight forwarder.