$0.85 - $1.50
Min. Order : 50 Pieces

Brand Vmax Ultra Thin 0.2mm For iPhone 6 9H Tempered glass screen protector / tempered glass for iPhone 6 & 6 Plus

Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Port: HONGKONG/SHENZHEN/GUANGZHOU
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union,Paypal
Supply Ability: 100000 Piece/Pieces per Week Support OEM ODM screen protector
Compatible Phone Model: for iphone 6
Place of Origin: Guangdong China
Use: Mobile Phone
Product: Glass screen protector
Hardness: 9H+
Model Number: For iP 6 6 6Plus
Import Country: Japan
Thickness: 0.15/0.2/0.26/0.33/0.4mm
Brand Name: Vmax,Vmax
Accessories: Yes
Payment: TT/WU/Paypal
Raw Material: Asahi Glass
Quality: A++
Package: Yes
Packaging Detail: 1*Front Tempered Glass screen protector+1*Alcohol Prep Pad+1*Installation Guide+1*Dust Remover+1*Fiver Clearning Cloth+1*Button Sticker
Package Preview: https://sc04.alicdn.com/kf/HTB1KMwLcEuF3KVjSZK9q6zVtXXaP.jpg_640x640.jpg
Vmax Electronic Technology Co., Limited
Supplier
CN
Manufacturer, Trading Company
≤5h
Response Time
92.9%
On-time delivery rate
US$ 650,000+
259
Transactions
101-200
Employees
1-4
R&D staffs
0
Patents
Visit Store

 Brand Vmax Ultra Thin 0.2mm For iPhone 6 9H Tempered glass screen protector / tempered glass for iPhone 6 & 6 Plus

Product Description

Vmaxcase-_01

No.

Parameters

                               Details

1

Model

for iPhone ,for Samsung,for HTC,for Huawei,

2

Raw Material

Japanese Asahi Glass & Japanese NSG Glass

3

Function

Screen protector

4

Color

HD Clear

5

Available Thickness

0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm

6

Available Radian

2.5D Round Angle

7

Transparency

99%

8

Hardness

9H

9

Package

200pcs outer box

Outer carton size: 280*380*480mm

10

MOQ

50pcs(trial order’s quantity is negotiable)

11

Payment

T/T,Western Union,Paypal..

12

Lead time

2-5 days after confirmed the payment(Upto order quantity)

13

Shipping

DHL,Fedex,TNT,EMS,UPS or HK Post

14

Sample offer

Free sample available

15

OEM & ODM

Welcome

16

Certification

SGS,Bureau Veritas,RoHS

iPhone 6.5''_iphone 6 plus2 iPhone 6iphone 6s petIPHONE 6S 

Q1:What’s the MOQ and Leading time?

 

        Answer:50pcs/Model,3-5 Days for the delivery 

 

Q2:What the Thickness for Vmax’s Tempered Glass Screen Protector?

 

        Answer:Vmax Do Have Five kinds of Thickness    

         including0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm(Recommend0.26mm)

 

Q3:Which Thickness is the Best?

 

       Answer:Each thickness do has it’s own cost performance, The 0.26mm Thickness do has the best Flexibility,

       The Others do have better hardness.

 

Q4:What’s the Scratch-Resistance and Hardness?

 

       Answer:0.15mm(8H),0.2-0.4mm(9H)

 

Q5:How Many Layers does Vmax’s Tempered Glass consist Of?

 

      Answer:0.15mm-0.4mm(Four Layers)

 

Q6:What’s Tempered Glass Screen Protector 2.5D Technology?

 

      Answer:It’s Glass protector arc edge,adopts innovative cutting technology with precise

      cutting Technique to create the exquisite 2.5 arc edge.

 

Q7:What’s difference between normal PET screen and Tempered Glass Screen Protector?

 

      Answer:1)Base Material is different.

 

                         One is Pet,The other is Tempered Glass.

 

                     2)The Manufacturer Membrane Processes is different.

 

                         PET Film:Imported Material in rolls-film laminating-cutting-labeling-finished product.

 

                          TemperedGlass:Cutting Glass-Measuring Thickness-CNC-Flat Grinding(2.5D)-Electroplating-QC-

 

                           Ultrasonic Cleaning-Tempereding-Oprical Clear Adhesive-Packing-Packing List.

 

                     3)Basic Function is different.

 

                        PET Film:Anti-Scratch,3H Hardness,Light transmission rate of 90%

 

                        Tempered Glass Film:8-9H Hardness,Oleophobic coating and water-repellent,good anti-fingerprint effect,

 

                        excellent auto exhaust performance,light transmission rate for 95%.

 

Q8:What’s Vmax’s Tempered Glass Screen Protector Include?

 

    Answer:1*Front Tempered Glass screen protector+1*Alcohol Prep Pad+1*Installation

 

    Guide+1*Dust Remover+1*Fiver Clearning Cloth+1*Button Sticker

Hot Sale

1.jpg

Certifications

Vmaxcase-_10 

Exhibition

Vmaxcase-_14 

Company Information

Vmaxcase-_12_01

VMAX is a technology oriented enperprise in Guangzhou,integrating the research, development, design and production of mobile phones and LCD peripheral products. We have a brand VMAX registered in Guangzhou.We have 11 years of production and other electronic peripheral product manufacturing experience. V-MAX'S design is originated from Hong Kong. We understand the importance of design,so we take product packaging, color combination, product appearance, texture and function application into full consideration. In order to offer our consumers unprecedented and refreshing feeling,we do development in simple design...

Vmaxcase-_12_03 

Production Line

Vmaxcase-_16 

Packaging & Shipping

Vmaxcase-_18