Clear drink stand up spout pouch biodegradable bag for liquid

$0.001 - $0.05
Min. Order
5000 Pieces
GET LATEST PRICE ON APP
Company Information

Shenzhen Jintai Packing Products Co., Limited

CN Manufacturer
Response Time
>72h
Response Rate:
0%
Transactions
US$ 2,200,000+
5 Years Paid Supplier Gold Supplier Onsite Check
Learn More

Quick Details

Port: Shenzhen/HK
Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram,Paypal
Supply Ability: 10000 Set/Sets per Day Welcome sample order
Surface Handling: Gravure Printing
Industrial Use: Agriculture
Use: Fruit
Sealing & Handle: Heat Seal
Custom Order: Accept
Color and Size: Customized
Custom Order: Accept
Delivery date: 1-2 Weeks
Printing: Up to 9 Colors
Material Structure: B-OPP/PET/PE
Sample: Available
Certificate: QS
Logo: Your logo
Price: EXW or FOB Shenzhen
Business Type: Manufacturer
Place of Origin: Guangdong, China
Brand Name: JT
Material: Aluminum Foil
Feature: Moisture Proof
Model Number: Spout Pouch
Delivery Detail: Non- printing, one week. Printing, two weeks
Packaging Detail: Carton.Accept custom

clear drink stand up spout pouch biodegradable bag for liquid

              

Specifications

Item

Spout pouch 

 

Size

 

Customized

Material

Two Layers laminated materials option

BOPP/CPP or PE (Transparent) PET/CPP or PE (Transparent)

Matt BOPP /PE or CPP (Opaque) BOPP or PE /VMCPP(Metalized)

PA/PE (Stronger package)

Three Layers option

PET /Foil/PE or PET/VMPET/ PE (Metalized)

BOPP/Foil/PE or PET/Foil/CPP (Metalized),PA/Foil/PE (Stronger raw material)

BOPP/PET/PE or CPP  (Transparent) NY/VMPET/PE (Metalized)

Thickness

50 microns-180 microns(1.95 mil-7.02 mil)

Function

Barrier/moistrue-proof/sun-resistant/water proof/antistatic

Usage 

Snack, milk powder, beverage powder, nuts, dried food, dried fruit, seeds, coffee,

sugar, spice, bread, tea, herbal, wheat, cereals, tobacco, washing powder, 

salt ,flours, pet food ,candy, rice, confectionaries etc.

Color

Up to 8 colors printing is available including PMS color

Surface

Glossy/matte lamination, hot stamping,Flock printing, 

creasing,calendaring,Gold/silver foil-stamping, crushing,

varmishing,embossing for kraft paper coffee bags&brown kraft paper coffee bags

Sample time

7 working days

MOQ

10000 pcs. Depends on the specification of the packaging you need.,

and large quantity will get discount.

Warm Tips

The quote is Based on the product's materal,size,thickness,printing colors and 

quantity.Please kindly inform us of the material ,thickness, size, printing, quantity, 

then I can give you our best offer.

Should any of these items be of interest to you ,please let us know .we will be happy 

to give you a quotation upon receipt of your detailed requirements.

payment

30% deposit ,T/T, Western Union or Paypal, The balance shold be paid before 

shipping.

 

 

Product Picture

 908353171684

About us

Q1:  Are you the manufacturer or trading company?

 

Answer: We are industry and trade integration.

 

Q2:  Where is your factory?

 

Answer: Our factory located in Shenzhen

 

Q3:  Can I get some samples?

 

Answer: Sure, samples will be offered to you in advance is our honor.

 

Q4: Which type bags do you produce?

 

Answer: Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity ,

 

relevant pictures or marks and others.

 

Q5: How does your factory do quality control?

 

Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. 

 

 

Q6 : How about your bags quality?

 

Answer: Since 16 years, we only received 1.18% quality complaint  from our clients.

 

Q7: How is the packing and shipping?

 

Answer:Color box, carton and pallet package as your needs.Generally 1x20’GP can load 5-12tons and 1x40’HQ can load about 10-22tons.Loading capacity depends on the your package.

 

Q8: How long are your lead time?

 

Answer: 1x40HQ need 25-35days, and 1x20GP need 10-15days.However, as factory advantage, we have the ability to offer you a short lead time.

 

Q9: How is your price?

 

Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag, the higher the unit price, which is based on the same size; before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, color, style.

 

Q10: Where are your main markets?

 

Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas, Middle East, Oceania and Asian areas.

 

PS:If you want to know more about our product, pls feel free to contact us. And welcome to our company.