waterproof chipboard / particle board / chip board / particleboard

$150.00 - $200.00
Min. Order
21.43 Cubic Meters
Quick Quotation
Company Information

Luli Group Co., Ltd.

CN Manufacturer, Trading Company
Response Time
<24h
Response Rate:
83.8%
Transactions
---
7 Years Paid Supplier Supplier
Learn More

Quick Details

Port: Qingdao port
Payment Terms: L/C,T/T
Supply Ability: 10000 Cubic Meter/Cubic Meters per Month
Type: Flakeboards
Place of Origin: Shandong China
Brand Name: Jin Luli
Model Number: chipboard
Material: Wood
Usage: Outdoor
Surface Finishing: Finished
Grade: Excellent
Slab Structure: Hollow Particleboards
name: waterproof chipboard
size: 4&#39;x8&#39; 5&#39;x8&#39; 6&#39;x8&#39; 4x9&#39; 7&#39;x9&#39;
thickness: 9-44mm
glue: MR WBP E0 E1 E2
material: pine poplar hardwood
certificates: CE CARB FSC SGS ISO
usage: furniture, construction, decoration, package
market: America Canada Middle East, European Union, Japan, Korea etc
density: 600-700kg/cbm
origin: China
Delivery Detail: about 14 days after receive deposit
Packaging Detail: loosing packing or standard export packing (under boarding+iron sheets+ plastic)

waterproof chipboard / particle board / chip board / particleboard 

1, product information 

Name

 Chipboard/Partical board

Material

Pine, poplar, combic, hardwood

Size

1220x2440mm 1830x2440mm or as requested

Thickness

9—35mm

Glue

MR WBP(melamine, phenolic) E0 E1 E2

Moisture

 8%

Density

600--650kg/cbm

Face/back

 

1,natural veneer: poplar, pine, birch, okoume, bintangor

 

2,melamine papers:(surface type: soft finish, glossy finish, texture finish, matte finish, embossed finish)

3,engineered veneer

4,raw

5,HPL

Usage

Construction, furniture, decoration, package

Certificate

CE CARB FSC ISO SGS

Price terms

FOB, CIF, CFR

Payment

T/T or L/C at sight

Package

Standard export package or according to customers’ request

Supply capacity

 10000 cubic meters/ per month

Delivery time

Within 15 days after receiving 30% deposit of T/T or L/C at sight

Mini order

1x20’GP

 2, photos 

1.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

7.jpg

alib6543aba

3,Advantages 

      (1) Experience: Luli group is a specialized manufacturer for wood products more than 20 years.

      (2) Products: Our factory produces kinds of chipboard, MDF, finger joint board, blockboard, OSB, plywood, uv board, veneer and so on.

      (3) Quality and price: The quality is high and  the price is more competitive.

      (4) Export market:  We usually export products to USA, Asia, Europe, Middle east, Africa and so on.

 

   If you need wood products, please contact us, we will provide you the most satisfied products.

4,Hot questions: 

 

Question 1 : Are you factory or trading company?

 

Answer :  We are lLuli Group, there are more than 9000 employees in whole company, the main products is steel / wood / paper. We have our own produce line.

 

 

 

Question 2 : what is your website?

 

Answer: www.luligroup.com

 

 

 

Question 3 : Where is main market?

 

Answer: Actually we export products to all over the world. No matter where you are, we can offer you good products and competitive price & best service.

 

 

 

Question 4 : where is you company?

 

Answer: We locate in Houzhen,Shouguang city, Shandong province,China.

 

 

 

Question 5 :which airport is nearest to your factory?

 

 Answer: There are three airport is near our factory: A.Weifang airport, it’s about one hour to our foctory. B. Qingdao and Jinan airport, it take about 2 hours to our factory.

 

 

 

Question 6: what is your delivery time and payment term?

 

Answer: delivery time about 15 days after your deposit or L/C at sight

 

Payment term: T/T or L/C at sight.

 

 

 

Question7: how can I contact you?

 

Answer: 

 

 

 

linda-- 

 

Queation 8: what kind of certificates do you have?

 

Answer:We have CE, CABR P2, FSC,ISO9001,ISO14001.