Africa aso-oke headtie african aso oke headtie gele head tie sego head tie

$7.00 - $15.00
Min. Order
100 Pieces
Quick Quotation
Company Information

Huzhou Wanguo Imp And Exp Co., Ltd.

CN Trading Company
Response Time
<24h
Response Rate:
94.6%
Transactions
$ 10,000+
6 Years Paid Supplier Trade Assurance Gold Supplier Onsite Check
Learn More

Quick Details

Port: SHANGHAI/NINGBO
Payment Terms: L/C,D/A,D/P,T/T,Western Union,MoneyGram
Supply Ability: 1000000 Piece/Pieces per Month
Place of Origin: China (Mainland)
Brand Name: ASO--OKE
Model Number: HIGH QUALITY
COLOR: COLOFUL
PROCESSING: ASO-OKE
SIZE: 17CMX17.3M
Delivery Detail: 10DAYS OR READY GOODS
Packaging Detail: 6 PCS PER PACK,90 PCS PER CARTON,17,280 PCS IN 20FT CONTAINER

       Africa aso-oke headtie african aso oke headtie gele head tie sego head tie

 

aso-oke_.jpg

 

.jpg

 

33.jpg

 

 650x650.jpg

 

.jpg

1.jpg

 

1. Are you a factory or trading company? 

Answer:

We are a factory.

 

2. Where is your factory located? How can I visit there? 

Answer:

Our factory is located in Huzhou City, Zhejiang Province, China, about 1.5 hours by car from Shanghai,about

 1 hours by car from Hangzhou . All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us! 

 

3.How to contact with us?

Answer:

Choose one product and leave a message there ,or see the contact details on the home page. There are contact 

information .Then you can contact us. Our reply will be within 24 hours.

 

4. How to buy the fabric that you want?

Answer:

Contact us and inform our item number that you want , or tell us your fabric information.We can offer you and 

tell you all about the price, delivery time, packing , minimum order quantity, the full container capability and any 

other questions that you want to know .

 

5. How to start an order with us?

Answer:

Send deposit or open L/C after we confirm the Proforma invoice with each other , you will get our bank 

information on proforma invoice .

 

6. How to confirm the quality with us before start to produce?

A . You can get free samples and choose from it , then we make the quality according to that.

B. Send us your swatch , and we make the fabric according to your quality.

 

7. How to choose designs?

Answer:

A. We will provide our designs for your to choose as we have thousands of designs in atore.

B. You can bring your own design for us to produce.

 

8. How to make the brand label?

Answer:

We have OEM and ODM service to make your own brand label.

 

9. How to inspect the cargo?

Answer:

A. Delegate a person who can check the cargo for you to our factory.

B. We will send you the shipment samples for confirmation before shipping.

C. Find an inspection company, and ask them to check the cargo and give you the inspection report.

 

10. How to get the cargo?

Answer:

We will book the container and load the cargo for you after inspection, or you contact the shipping forwarder 

in your country and let them send a container to our warehouse. Both of us can insure the cargo.

2.jpg