Super September 2021 selected products
$2.21
Min. Order : 100 Pieces
$1.61
1000-2999 Pieces
$1.45
3000-4999 Pieces
$1.32
≥5000 Pieces

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Port: Shenzhen
Payment Terms: L/C,Western Union,T/T,Paypal
Supply Ability: 200000 Piece/Pieces per Month
Usage: Cosmetics Convenience
Place of Origin: Guangdong China
Size: W10.5 xH5 xD6.5 cm
Color: Photo
Material: PU-Glitter
Model Number: CBG019
Feature: Waterproof,Shining
MOQ: 100 pcs
Logo: Accept Customized Logo
Brand Name: Rivta
Type: Bag
Product name: Glitter cosmetic bag
Sample time: 5-7 Days
Pattern Type: Glitter
Style: Fashion,Fashion
Closure Type: Zipper
OEM/ODM: Accepable
Packaging Detail: 44*42*44cm/160pcs
Rivta Culture Equipment (Shenzhen) Co., Ltd.
Supplier
CN
Manufacturer, Trading Company
≤5h
Response Time
100.0%
On-time delivery rate
US$ 380,000+
90
Transactions
11-50
Employees
5-10
R&D staffs
0
Patents
Visit Store

1

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

Model Number  CBG019
Main Material  PU Glitter
Color  Blue,Orange,Light Orange,Rose Gold,Gold,Rainbow
Size  W10.5 xH5 xD6.5 cm
Feature  Waterproof,Shining
Sample Time  3 - 7days for stock, 7-10 days for custom
OEM  Logo,Color and Size all accepted

 

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

 

>>>Contact Us To Get More Information<<<

>>>View More Products<<<

Related product

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch HolographicFashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic2.jpg

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

Fashion Glitter Pu Small Coin Purse Cosmetic Zipper Makeup Bag Private Label Pouch Holographic

banner

-1.jpg

-2.jpg

-3.jpg

RFQ.jpg

Q1:May I have a sample?Can it be free? How soon can I get it?

Answer: Yes, you can. Sample charge is needed but refundable after formal order placedSample lead time is 3-10 days depending on different styles.

 

Q2:Can I make my logo on the sample?

Answer: Yes, you can.

 

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?

Answer: Yes, you can. Customization is acceptable.

 

Q4:What is the moq?

Answer: MOQ is from 100pcs to 500pcs depending on different styles.

 

Q5: How long I can get the products?

Answer:Delivery time would be 7 to 45 days after sample approved depending on different styles.

 

Q6:What is the package for products?

Answer: Normally 1pc in one polybag, and proper quantity in one export carton.

Custom package is acceptable.

 

Q7: Are you a manufacturer or trading company?

Answer: We are a manufacturer with more than 20 years experience.

 

Q8:What is the shipping ways?

Answer: Shipping ways could be by air,by sea according to your requirementYour order would be packed and shipped safely by our professional freight forwarder or your own freight forwarder.

 

Contact us

contact us750

Contact Us To Get More Same Series Products And Catalogue

<<Back To Home>>