$2.00
Min. Order : 10 Pieces

For Jeep Compass Car Instrument Panel Navigation Touchscreen Tempered Glass Screen Protector Screen protection film

Note: Please be cautious and check with your supplier if this product is for virus protection purposes and if the coronavirus (COVID-19) will affect your order.
Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Brand Name: ECF
Function: Anti-scratch,Anti-Fingerprint,anti-explosion,High Transparent,Anti shock,Dirt-resistant,FULL COVERAGE,Anti-Oil,Anti-Glare,Waterproof,ULTRA-THIN,Bubble Free,HD CLEAR
Place of Origin: Guangdong China
Use: GPS,Car Instrument Panel Navigation Touchscreen
Material: Tempered Glass
Model Number: For Jeep Compass
Selling Units: Single item
Single package size: 24.1X16.7X1.1 cm
Single gross weight: 0.15 KG
Package Preview: https://sc04.alicdn.com/kf/H83f281e5ec0d47afb5948cd762a5c6a6G.jpg_640x640.jpg
Guangzhou Yongrui Automobile Products Limited Company
Gold Supplier
CN
Manufacturer
≤3h
Response Time
46.2%
On-time delivery rate
-
-
Transactions
Visit Store
Product Description
Specification
Brand
ECF
Material
Tempered glass
Color
Clear glass/Blue glass/ Matte glass
Function
Protect the car screen
Feature
High hardness/Fingerprint prevention/Sensitive to touch/wear-resisting
Usage
Electrostatic adsorption
Packing
Foam bag
Company Profile
Yong Rui Guangzhou auto supplies Co., Ltd. is navigation tempered film, stainless steel inside and outside decoration, development and production of automotive supplies, automotive supplies, such as products, professional production and processing companies, has a complete and scientific quality management system. Guangzhou Yong Rui automotive supplies Co., Ltd., the integrity, strength and quality of products recognized by the industry. Welcome friends from all walks of life come to visit, guidance and business negotiation.welcomed the custom and OEM! ~ we are engaged in the automotive supplies industry for many years, in the industry high visibility and specialized supporting 4S shop group / lynx / Jingdong / Taobao shop have rich experience in development, model updating fast, short production cycle, high accuracy, superior quality.

Sample room display

Production Process
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Guangzhou,contact us before you come,we will pick you up directly to our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours after we get your inquiry.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price confirmation, we are honored to send you.
Q5:What is the output of each day?
Answer: 40000pcs/Day.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:
1)1-2 Working days for small order.
2)5-10 Working days for mass production
3)5-10Working days for OEM sample time .
Q7:What’s the payment terms?
Answer: T/T,Western Union And Paypal.
Q8:What the Thickness for YONLUX’s Tempered Glass Screen Protector?
Answer:YONLUX Do Have Five kinds of Thickness including 0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm(Recommend 0.33mm)
Q9:Do you accept OEM/ODM order?
Answer:Yes! Our team will offer one stop service for you original idea to finished product.