$2.95
Min. Order : 20 Pieces
$2.58
500-2999 Pieces
$2.21
>=3000 Pieces

Best selling customized logo high quality canvas fashion bags women handbags

Trade Assurance
Built-in order protection service in alibaba.com
Product quality
On-time shipment
More on shipping and other trade services.

Quick Details

Port: Shenzhen
Payment Terms: L/C,T/T,Western Union,MoneyGram,paypal
Supply Ability: 100000 Piece/Pieces per Month
Usage: Cosmetic Convenience/Travel Convenience
Place of Origin: Guangdong China
Shape: Casual Tote
Size: Customized Size
Lining Material: Canvas
Color: Red/Blue/Customized colors
Gender: Women
Model Number: AL001
Feature: Recycled/Eco-friendly
MOQ: 500pcs
Decoration: Hollow Out
Name: Bags Handbag Women
Logo: can be print
Brand Name: Rivta
Type: bag with handle
Packing: 1pc/polybag
Product name: Shoulder Tote Bag
Number of Handles/Straps: Two
Pattern Type: customized
Style: ENGLAND STYLE
Closure Type: Open
Main Material: Canvas
Packaging Detail: 100pcs handbags per carton
Rivta Culture Equipment (Shenzhen) Co., Ltd.
Supplier
CN
Manufacturer, Trading Company
94%
Response Rate
97.2%
On-time delivery rate
US$ 440,000+
85
Transactions
11-50
Employees
5-10
R&D staffs
0
Patents
Visit Store
Rivta

AL001_01.jpgCBR172_02.jpg789.jpgIMG_1805.JPG

Product Name RPET Cosmetic Bag OEM Service
Material RPET Customized
Certification BSCI As Per Customer's Request
Feature Eco-friendly,Recycled Customized
Usage Travel ,Cosmetics Customized
Logo Processing Printing,Metal Plate LOGO,Debossing,Embossing,Embroidery, etc Customized
Packing 1PC/POLY BAG, Suitable QTY into a Carton Customized
MOQ 10pieces 200 pieces
Productivity 200,000 pcs per month 200,000 pcs per month
Trade Terms EXW or FOB As Per Customer's Request
Sample Lead Time 1-7 Working Days after Payment Received 5-7 Working Days after Payment Received
Sample Policy To be negotiated To be negotiated
Production Lead Time 15 Working Days after Payment Received 25-30 Working Days after Payment Received
Payment Terms To be negotiated To be negotiated
Transportation DHL,TNT,FEDEX,UPS, etc. As Per Customer's Request
Port Shenzhen Yantian or Shekou As Per Customer's Request

CBR172_07.jpg CBR172_10.jpg

Q1:May I have a sample?Can it be free? How soon can I get it?

Answer: Yes, you can. Sample charge is needed but refundable after formal order placed. Sample lead time is 3-10 days depending on different styles.

 

Q2:Can I make my logo on the sample?

Answer: Yes, you can.

 

Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?

Answer: Yes, you can. Customization is acceptable.

 

Q4:What is the moq?

Answer: MOQ is from 100pcs to 500pcs depending on different styles.

 

Q5: How long I can get the products?

Answer:Delivery time would be 7 to 45 days after sample approved depending on different styles.

 

Q6:What is the package for products?

Answer: Normally 1pc in one polybag, and proper quantity in one export carton.

        Custom package is acceptable.

 

Q7: Are you a manufacturer or trading company?

Answer: We are a manufacturer with more than 20 years experience.

 

Q8:What is the shipping ways?

Answer: Shipping ways could be by air,by sea according to your requirementYour order would be packed and shipped safely by our professional freight forwarder or your own freight forwarder.